HU | EN Látássérült nézet Normál nézet
 
Bodrogolaszi    
 
Kenézlõ    
 
Olaszliszka    
 
Sárazsadány    
 
Szegi    
 
Vajdácska    
 
Vámosújfalu    
 
 
ZÖLD KÖR    
 
ÉLETFA    

A Zöld Kör -a Föld Barátai Magyarország tagja a Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) fenntartható életmód elterjesztését célul kitűző programja részeként fenntarthatósági képzést szervez helyi döntéshozók, véleményformálók számára, akik vállalatoknál, civil szervezeteknél, közintézményekben, önkormányzatoknál dolgozva elkötelezettek a fenntartható fejlődés iránt, és ennek megfelelően szükségét látják ezen ismereteik gazdagodásának.

 

A képzés célja a fenntartható fejlődés, az ehhez kapcsolódó gondolkodásmód és a fenntartható életmód összefüggéseinek jobb megértése, egy, külön a képzésre készült, ismeretanyag mentén, ami rávilágít az ok-okozati összefüggésekre, valamint több, már megvalósult jó gyakorlatot is bemutat.

• Érezte már úgy, hogy megalapozott körültekintő döntést kell hoznia, mivel az közép- és hosszútávon is hatással van a helyi közösség életére?

• Érezte már, hogy döntéshelyzetekben több szempontot kell figyelembe vennie, és a praktikus, megoldások szembemennek a fenntarthatósági értékekkel?

• Sokat hallott már a fenntarthatóságról, de sohasem mondta el senki, hogy az pontosan mit is jelent?

• Szeretné látni, hogy a fenntarthatósági szempontok hogyan szolgálják a helyi közösségek és települések javát?

• Szeretné tudni, hogy hogyan lehet egyesíteni a fenntarthatósági és gazdasági szempontokat?

• Szeretne hasonló szemléletű és feladatkörű emberekkel megismerkedni a környékről?

Amennyiben a fenti kérdések bármelyikére a válasza igen, jöjjön el képzésünkre!

Várjuk Önt is, ha gyakorta kerül olyan döntési helyzetbe amikor a helyi és gazdasági érdekek, valamint a gyakorlatias szempontok mellett szeretne fenntarthatósági szempontokat is figyelembe venni , ezáltal a helyi közösségek, lakosság érdekeit hosszú- és középtávon szolgálni! A tréning arra is alkalmas, hogy a térség jövőjét fontosnak tartó résztvevők elkezdjenek közös nyelvet beszélni, ami a legfontosabb záloga annak, hogy a jövőbeni fejlesztések a fenntartható fejlődés elvei szerint valósuljanak meg. A képzést tartó előadók több éves tapasztalattal rendelkeznek fenntarthatósági szempontokat is figyelembe vevő fejlesztési projektek megvalósításában.

A képzés helye és ideje: Bodrogolaszi Polgármesteri Hivatal; 3943 Bodrogolaszi, Fő u. 11.

A képzésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ezért kérjük részvételi szándékát a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével jelezze amit az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várunk 2014. április hó. 07 nap-ig.

Kérdéseivel Molnár Antal-hoz fordulhat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy az +36 52 280 038 telefonszámon.

2014. április hó 10 nap (csütörtök) 10-tól 17 óráig

 

 

 


A weboldal a "Bodrog-menti felzárkóztató program" (TÁMOP 5.1.3-09/2-2010-0021) projekt keretében,
a SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. kivitelezésében valósult meg.